ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΑΝ.Ε.Ο.Σ.Κ (HSSA)

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΑΝ.Ε.Ο.Σ.Κ (HSSA)

H Porosea έρχεται σε συνεργσία με την ΠΑΝ.Ε.Ο.Σ.Κ (HSSA) για να σας γνωρίσει το μοναδικό άθλημα της Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας γνωστή και ως SUP!

 

Λίγα λόγια για την ΠΑΝ.Ε.Ο.Σ.Κ (HSSA)

H Πανελλήνια Ένωση Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας, Κυματολίσθησης και λοιπών αθλημάτων σανιδάς ( ΠΑΝ.Ε.Ο.Σ.Κ) ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2015. Πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο που κύριο και βασικό σκοπό έχει τη προαγωγή και ανάδειξη των αθλημάτων , της Διεθνούς Ομοσπονδίας SURF (ISA) για την Ελλάδα, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και ως μέσον βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και της ποιότητας ζωής.

 

Το όραμα της ΠΑΝ.Ε.Ο.Σ.Κ (HSSA)

Με την καθοδήγηση των αθλητών SUP, των εφόρων και των υποστηρικτών του αθλήματος, θα καλλιεργήσουν και θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της όρθιας σανιδοκωπηλασίας στην Ελλάδα. Μέσα από τα προγράμματα και τις ενέργειες τους, θα παρέχουν ένα πλαίσιο οργάνωσης και υποστήριξης για την ανάδειξη του αθλήματος στην χώρα μας, αλλά και για την δημιουργία και ενίσχυση δεσμών με αντίστοιχες οργανώσεις του εξωτερικού. To πρόγραμμα εγγραφής νέων μελών και η απαραίτητη οικονομική στήριξη μέσω συνδρομών, θα τους επιτρέψει να προωθήσουν έμπρακτα και συλλογικά τα συμφέροντα των αθλητών και των φίλων του αθλήματος.

Οι στόχοι της ΠΑΝ.Ε.Ο.Σ.Κ (HSSA)

  • Η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των μελών του για τη συμμετοχή τους σε αθλητικές επιδείξεις/εκδηλώσεις Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας.
  • Η ανάπτυξη και προαγωγή του εν λόγω αθλήματος.
  • Η παροχή υπηρεσιών εκγύμνασης για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, την πρόληψη και την εξασφάλιση της υγείας των μελών και όσων αθλούνται.
  • Η προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους με την αρμονική ανάπτυξη των σωματικών και ψυχικών δυνάμεων και δεξιοτήτων των μελών, των αθλητών και των φίλων του σωματείου.
  • Η δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων με τη χρησιμοποίηση και διάδοση της Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας, σε συνδυασμό με την εφαρμογή επιμορφωτικών προγραμμάτων στους αθλούμενους.
  • Η οργάνωση, προβολή, διάδοση, προαγωγή και ανάπτυξη του αθλήματος εγχώρια όλων των κλάσεων Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας με την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας.

 

facebook
instagram