ΑΓΩΝΕΣ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

1. Τρεξιμο 22km – Γυροσ του νησιου

Περιγραφη διαδρομης

Η διαδρομή έχει εκκίνηση στο λιμάνι του Πόρου. Διασχίζοντας σχεδόν τη μισή περίμετρο της “Σφαιρίας” φτάνουμε στη γέφυρα από όπου ξεκινά και η διαδρομή στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού. Οι πρώτες ανηφόρες κάνουν την εμφάνισή τους στο 4.30km και διατηρούνται με μικρές ανάσες μέχρι και το 8.60km. Η θέα απολαυστική ένω το πράσινο γοητεύει. Συνεχίζοντας πλέον σε μια σχεδόν μόνιμα κατηφορική διαδρομή, φτάνουμε στο 17.50km από όπου πλέον είναι ίσιωμα και οδεύουμε προς τον τερματισμό, ο οποίος γίνεται αμέσως αφού διασχίσουμε το δευτερο μισό της “Σφαιρίας”.

Σταθμοι

2,5 χιλιόμετρο – Νερό
5 χιλιόμετρο – Νερό, Μπανάνα
7,5 χιλόμετρο – Νερό, Gel
10 χιλιόμετρο – Νερό, Μπανάνα, WC
12,5 χιλιόμετρο – Νερό, Μπανάνα, Σφουγγάρι
15 χιλιόμετρο – Νερό, Gel
17,5 χιλιόμετρο – Νερό
20 χιλιόμετρο – Νερό
22 χιλιόμετρο – Τερματισμός

διαδρομη Google Map
Χαρτης
Υψομετρικα

2. Τρεξιμο 10km – Προς νεωριο

Περιγραφη διαδρομης

Η εκκίνηση είναι απο το λιμάνι του Πόρου. Η διαδρομή είναι σχετικά ίσια χωρίς υψομετρικά. Διασχίζουμε σχεδόν τη μισή “Σφαιρία” μέχρι να φτάσουμε στο γεφυράκι που την ενώνει με το υπόλοιπο νησί. Εκεί κάνουμε αριστερά και συνεχίζουμε παραλιακά για 500m ακόμη προς Νεώριο, όπου και θα κάνουμε αναστροφή σε μεγάλο άνοιγμα. Μόλις φτάσουμε στο γεφυράκι συνεχίζουμε κάνοντας δεξιά στο υπόλοιπο της “Σφαιρίας” μέχρι και τη γραμμή τερματισμού. Η διαδρομή αυτή είναι 5km και επαναλαμβάνεται ακόμη μια φορά.

Σταθμοι

2,5 χιλιόμετρο – Νερό
5 χιλιόμετρο – Νερό, Μπανάνα
7,5 χιλόμετρο – Νερό

διαδρομη Google Map
Χαρτης
Υψομετρικα

3. Τρεξιμο 5km – Γυρος της σφαιριας

Περιγραφη διαδρομης

Η αφετηρία της διαδρομής είναι και αυτή στο λιμάνι του Πόρου. Η διαδρομή είναι σχετικά ίσια χωρίς υψομετρικά. Διασχίζουμε σχεδόν τη μισή “Σφαιρία” μέχρι να φτάσουμε στο γεφυράκι που την ενώνει με το υπόλοιπο νησί. Εκεί κάνουμε αριστερά και συνεχίζουμε παραλιακά για 500m ακόμη προς Νεώριο, όπου και θα κάνουμε αναστροφή σε μεγάλο άνοιγμα. Μόλις φτάσουμε στο γεφυράκι κάνουμε δεξιά για να καλύψουμε το υπόλοιπο της “Σφαιρίας” μέχρι και τη γραμμή τερματισμού.

Σταθμοι

2,5 χιλιόμετρο – Νερό

διαδρομη Google Map
Χαρτης
Υψομετρικα

4. Τρεξιμο 800m – παιδικο

Περιγραφη διαδρομης

Για τους μικρούς μας φίλους η διαδρομή θα είναι μια ευχάριστη και διασκεδαστική ευθεία 800m. Θα πραγματοποιηθεί με εκκίνηση στη καθιερωμένη γραμμή εκκίνησης που έχουμε και στα υπόλοιπα δρομικά, στο λιμάνι του Πόρου. Η διαδρομή επιλέχθηκε με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών.

Σταθμοι

Δεν υπάρχουν σταθμοί στη συγκεκριμένη διαδρομή.

διαδρομη Google Map
Χαρτης
facebook
instagram